fbpx

Om os

Hvem er vi & hvad kan vi?

Anders Neupart

Bosiddende i Kolding. Er nuværende i gang med, at færdiggøre 3. år handelskolen. Jeg har haft læst informatik op på B-niveau, da min interesse ligger i IT. Udover handelsskolen, arbejder jeg som Lukkeansvarlig i Bilka Kolding. Ved siden af mit deltids job udvikler jeg mig og specialisere mig i markedsføring på sociale medier. 

Jeg brænder for at hjælpe andre virksomheder med marketing på sociale medier. Jeg ambitiøs og går ind for et tæt samarbejde med tillid til, at vi sammen kan opnå gode resultater

Hvad kan jeg?

Jeg er selvudlært i Facebook og Instagram annoncering. Min passion er at kunne hjælpe andre med markedsføring og sociale medier. Jeg er super fleksibel, med masser af gå på mod, klar på tage nye opgaver og udfordringer op. Send en mail, eller kontakt mig via. telefon for at opsætte en uforpligtende samtale, omkring hvordan jeg kan hjælpe jer som virksomhed. Jeg giver gerne en video præsentation af hvad jeg kan tilbyde og en gratis gennemgang af jeres eventuelle fejl på jeres nuværende annoncer, men også et blik på hvordan annonceringen skal foregå. 

Anders Neupart

Skal vi ikke tage en uforpligtende samtale?

Instagram reklamer
small_c_popup.png

SKAL VI IKKE TAGE EN SNAK?

Få en uforpligtende samtale